
ایجاد شکرک درعسل نشانه غیرطبیعی بودن آننیست و برخلاف تصور عموم عسل غیر طبیعی در کشور وجود ندارد.آنزیمهای درون عسل به مرور زمان سبب ایجاد شکرک در آن میشوند و این امر نه تنها دلیل برفاسد بودن و غیرطبیعی بودن آننیست بلکه کاملاً طبیعی است.
بر بر این اساس حرارت دادن عسل به منظور از بین رفتن شکرک های ایجادشده درآن سبب از بین رفتن آنزیمها و کاهش کیفیت عسل میشود.
ددر دوران میانسالی بدن رادیکال های زیادی آزاد می کند و عسل با داشتن خاصیت آنتی اکسیدان قوی می تواند میزان رادیکال های آزاد شده را کاهش و ان را بی اثر کند.
بر بر این اساس عسل در درمان بیماری های صعب العلاج قلبی-عروقی و سرطان موثر است. همچنین عسل به دلیل دارا بودن خاصیت ضد باکتری بالا برای درمان بیماری های زخم معده و سرطان معده موثر خواهد بود.
عسل ضمن نابودی بیماری های مضر سبب افزایش طول عمر میکروب های مفید بدن ودر نهایت افزایش طول عمر فرد می شود.
مهمترین خاصیت عسل انرژی زا بودن آن است به طوری که افراد ناتوان و حتی قوی با خوردن عسل انرژی یافته و همچنین ورزشکاران نیز به جای استفاده از داروهای انرژی زا می توانند از این ماده کاملا" طبیعی انرژی مورد نیاز بدن خود را تامین کنند
گفتنی است عسل یکی از مواد غذایی طبیعی و عاری از هر گونه ماده شیمیایی است و از آنجا که در دنیای امروز استفاده از مواد بیولوژیک و طبیعی به جای استفاده از داروهای شیمیایی توصیه می شود مصرف عسل در رژیم غذایی روزانه در درمان بسیاری از بیماری ها موثر خواهد بود.