شفافیت پوست با عسل

عسل طبیعی گل گندم

شفافیت پوست با عسل

حبیب
عسل طبیعی گل گندم

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

شفافیت پوست با عسل

”عسل“ یکی از بهترین نعمت‌های الهی و فرآورده‌های طبیعی است که علاوه بر داشتن خواص داروئی، به‌دلیل دارا بودن انوع ویتامین‌ها و مواد قندی، می‌تواند به‌عنوان ماسکی مناسب برای شفافیت و شادابی پوست به‌کار رود. طبق مطالعه‌های پیشی، ”عسل“ در زیبائی، سابقهٔ دیرینه دارد و در ترکیب بسیاری از کرم‌ها و لوسیون‌ها نیز، به‌کار می‌رود. ترکیب دو قاشق ”عسل“ صاف شده با شیر ولرم و مالیدن آن بر روی پوست به‌مدت ۲۰دقیقه، شفافیت و طراوت پوست صورت را به شما هدیه می‌کند. گفتنی است این ماده، سرشار از ویتامین‌های ”آ“، ”ب۱“ و ”ب۶“ است و وجود ازت و مواد قندی نیز، آن‌را در گروه غذاهای کامل جای داده است. ”بوعلی سینا“، بزرگ‌ترین پزشک مسلمان در قرن چهارم در کتاب ”قانون“ می‌نویسد: ”عسل، اندورن را تقویت، نیرو را زیاد و اشتها را باز می‌کند.“ هم‌چنین در جای دیگر می‌گوید: ”عسل در به‌هم آوردن زخم‌های چرکین کمک می‌کند.“ مصرف ”عسل“، شاید قدمتی به درازای حیات انسان داشته باشد. قدیمی‌ترین اسناد پزشکی که در ”مصر“ کشف شده، نشان می‌ٔهد ”عسل“ برای درمان زخم‌های گوارشی، کلیه، چشم و دیگر اندام‌ها استفاده می‌شده است.
 

 


● ترکیبات عسل:
۱) ”عسل“، مهم‌ترین منبع مواد قندی طبیعی است و تاکنون ۱۵ نوع قند در آن کشف گردیده که از مهم‌ترین آنها می‌توان به ”فروکتوز“ (قند میوه)، ”گلوکز“ (قند انگور) و قند نیشکر اشاره کرد.
۲) ”عسل“ به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادل‌های غذائی، به هضم غذا کمک می‌کند. مهم‌ترین مواد تخمیری موجود در ”عسل“ عبارتند از: ”آمیلاز“، ”کاتلاز“، ”پروکسیداز“ و ”لیپاز“
۳) ”عسل“ دارای ویتامین‌های بسیاری است که از جمله مهم‌ترین آنها ویتامین‌ ”ب۱“، ”ب۲“، ”ب۵“، ”ب۶“ و ویتامین ”سی“، ”کا“، ”ای“ و ”آ“ می‌باشد؛ هرچند مقدار این ویتامین‌ها در ”عسل“ زیاد نیست، ولی کافی و مفید است؛ البته مقدار این ویتامین‌ها، بستگی به نوع شیره‌ای دارد که زنبور از گل‌ها می‌گیرد.
۴) ”عسل“ دارای انواع پروتئین‌ها، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مانند اسید فورمیک، مشتقات کلروفیل، مقداری آنزیم، محرک‌های حیاتی و رایحه‌های معطر است.
۵) املاح معدنی در ”عسل“ فراوانند از جمله: کلسیم، سدیم، پتاسیم، منگنز، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید.


● موارد استفاده پزشکی
بسیاری از پژوهشگران تأکید دارند که ”عسل“ دارای عامل‌های قوی ضدمیکروب است. از ”عسل“، در موارد گوناگون، به‌صورت خوراکی و یا به‌صورت موضعی در درمان بیماری‌ها در طب اطفال، بیماری‌های گوارشی، تنفسی، چشمی، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، بیماری‌های قلبی، کلیه و دستگاه عصبی استفاده شده است. شیوع انواع میکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک‌، به‌تازگی منجر به ارزیابی مجدد روش‌های درمانی باستانی از جمله ”عسل“ شده است.
”عسل“، مایع ورمی (یا چرک) را جذب می‌کند و از این طریق، زخم را تمیز می‌نماید. هم‌چنین، درد و تحریک را کاهش می‌دهد و بوی نامطبوع را از بین می‌برد.
”عسل“، چربی را پائین آورده و باعث کاهش کلسترول خون می‌شود.
پژوهش‌ها نشان داده که ”عسل“، حاوی مقادی زیادی آنتی‌اکسیدان است و می‌تواند با رادیکال‌های آزاد تولید شده و در بدن که به سلول‌ها آسیب می‌رساند، مبارزه کند.
مجله شادکامی و موفقیت



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : یک شنبه 5 شهريور 1391 | 11:58 | نویسنده : حبیب |
ویژگی‌های "عسل طبیعی" چیست؟
فواید عسل برای سلامتی
جملات زیبا
همینطوری...
درمان رفلاکس معده با عسل
فواید بی نظیر عسل برای سلامتی
نكات جالب و خواندني در مورد عسل
درباره سایت
عسل و خواص آن
20معجزه عسل و دارچین
آنزیمها و اسیدهای موجود در عسل طبیعی
رفع گرفتگي رگ ها با كمك عسل طبيعي
Royal Jelly...
honey
زنبور عسل
رنگ عسل طبیعی چگونه است؟؟؟
تعريف جامع عسل
شفافیت پوست با عسل
زنبور عسل
آنچه عسل به شما می دهد!!
خواص دارویی عسل
قدرت زهر نیش زنبور عسل برابر با زهر مارهای سمی و خطرناک
اعجاب انگیز اما واقعی در باره زنبور عسل
تنوع زیستی و زنبور عسل
نگهداری عسل
درجه بندی عسل
ملاک انتخاب عسل خوب
عقاید و باورهای نادرست در مورد طبیعی یا مصنوعی بودن عسل
رنگ عسل
علت شکرک نزدن عسل های موجود در بازار چیست ؟
راههای جلوگیری از شکرک زدن
عسل شکرک زده
عسل طبیعی
آنزیم های موجود در عسل
ویتامین های موجود در عسل
اسید های موجود در عسل
خواص فیزیکی و شیمیایی عسل:
عسل
عسل و حافظه
عسل و کلیه
٢٠ معجزه ترکیب عسل طبیعی و دارچین
روشهای ذوب کردن عسل شکرک زده
آیا عسل خالص هم شکرک می زند؟
خاصیت بلوری شدن (شکرک زدن) عسل به عواملی متعددی بستگی دارد
عسل شکرک زده
خواص دارویی عسل
عسل
سایت ماه اسکین طراح قالب وبلاگ رایگان با امکانات عالی
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.

كد موسيقي براي وبلاگ