تحقیقی جدید که در چین انجام شده است نشان می دهد که استفاده از پودر عسل در نان می تواند به بهبود کیفیت نان کمک کند و همچنین جایگزینی برای شکر در نان باشد. افزودن 5 تا 10 درصد پودر عسل به خمیر نان ماندگاری نان را بیشتر می کند.
به دلیل اینکه فروکتوز موجود در پودر عسل باعث می شود که رطوبت نان بیشتر حفظ شود، بنابراین نانهای تولید شده با آن ماندگاری بیشتری خواهند داشت. استفاده از پودر عسل همچنین به رنگ بهتر و نرمی بیشتر نان نیز کمک می کند. در این تحقیق، محققان به جای استفاده از شکر به طور کامل آن را با پودر عسل جایگزین کردند.
تفاوت بین نانهای تهیه شده با شکر و نانهای تهیه شده با پودر عسل پس از یک روز کاملاً مشخص شد که این تفاوت عمدتاً در نرمی و تازگی این نانها بود. محققان به این نکته نیز اشاره کردند که استفاده بیشتر از 10 درصد از پودر عسل در خمیر نان باعث می شود که خمیر بیش از حد حالت چسبندگی داشته باشد و کار با آن سخت خواهد شد، آنها توصیه کردند که بهترین میزان استفاده از پودر عسل بین 5 تا 10 درصد است.
نظرات شما عزیزان:
فواید عسل برای سلامتی
جملات زیبا
همینطوری...
درمان رفلاکس معده با عسل
فواید بی نظیر عسل برای سلامتی
نكات جالب و خواندني در مورد عسل
درباره سایت
عسل و خواص آن
20معجزه عسل و دارچین
آنزیمها و اسیدهای موجود در عسل طبیعی
رفع گرفتگي رگ ها با كمك عسل طبيعي
Royal Jelly...
honey
زنبور عسل
رنگ عسل طبیعی چگونه است؟؟؟
تعريف جامع عسل
شفافیت پوست با عسل
زنبور عسل
آنچه عسل به شما می دهد!!
خواص دارویی عسل
قدرت زهر نیش زنبور عسل برابر با زهر مارهای سمی و خطرناک
اعجاب انگیز اما واقعی در باره زنبور عسل
تنوع زیستی و زنبور عسل
نگهداری عسل
درجه بندی عسل
ملاک انتخاب عسل خوب
عقاید و باورهای نادرست در مورد طبیعی یا مصنوعی بودن عسل
رنگ عسل
علت شکرک نزدن عسل های موجود در بازار چیست ؟
راههای جلوگیری از شکرک زدن
عسل شکرک زده
عسل طبیعی
آنزیم های موجود در عسل
ویتامین های موجود در عسل
اسید های موجود در عسل
خواص فیزیکی و شیمیایی عسل:
عسل
عسل و حافظه
عسل و کلیه
٢٠ معجزه ترکیب عسل طبیعی و دارچین
روشهای ذوب کردن عسل شکرک زده
آیا عسل خالص هم شکرک می زند؟
خاصیت بلوری شدن (شکرک زدن) عسل به عواملی متعددی بستگی دارد
عسل شکرک زده
خواص دارویی عسل
عسل
سایت ماه اسکین طراح قالب وبلاگ رایگان با امکانات عالی