تحقیقی جدید که در چین انجام شده است نشان می دهد که استفاده از پودر عسل در نان می تواند به بهبود کیفیت نان کمک کند و همچنین جایگزینی برای شکر در نان باشد. افزودن 5 تا 10 درصد پودر عسل به خمیر نان ماندگاری نان را بیشتر می کند.
به دلیل اینکه فروکتوز موجود در پودر عسل باعث می شود که رطوبت نان بیشتر حفظ شود، بنابراین نانهای تولید شده با آن ماندگاری بیشتری خواهند داشت. استفاده از پودر عسل همچنین به رنگ بهتر و نرمی بیشتر نان نیز کمک می کند. در این تحقیق، محققان به جای استفاده از شکر به طور کامل آن را با پودر عسل جایگزین کردند.
تفاوت بین نانهای تهیه شده با شکر و نانهای تهیه شده با پودر عسل پس از یک روز کاملاً مشخص شد که این تفاوت عمدتاً در نرمی و تازگی این نانها بود. محققان به این نکته نیز اشاره کردند که استفاده بیشتر از 10 درصد از پودر عسل در خمیر نان باعث می شود که خمیر بیش از حد حالت چسبندگی داشته باشد و کار با آن سخت خواهد شد، آنها توصیه کردند که بهترین میزان استفاده از پودر عسل بین 5 تا 10 درصد است.
نظرات شما عزیزان:















































